Concert voor de Nacht door het Linnaeus Trio

Met gepaste trots kondigen wij aan de try-out en première van het Concert voor de Nacht door Het Linnaeus Trio op 14 en 15 juni, als opmaat voor ons feestelijk 10 jarig jubileum. De optredens vinden plaats op het terrein van de Zorgtuin, achteraan op het terrein van de Stadslandbouw Mooieweg.

Het Linnaeus Trio is een trio dat perfect past bij de Stadslandbouw; het trio speelt voorstellingen over ecologische thema’s. De naam hebben zij ontleend aan Carl Linnaeus. Hij heeft het naamgevingssysteem van planten en dieren bedacht, waarin iedere plant of dier een internationale Latijnse naam heeft.

‘Het gaat niet goed met de aarde’ is een wijdverspreid gevoel in de maatschappij. De musici van Het Linnaeus Trio willen bijdragen aan bewustwording door voorstellingen te maken, om ogen te openen via de muziek, laat het publiek zich verwonderen over de schoonheid en het belang van de natuur. Met het Concert voor de Nacht viert Het Linnaeus Trio de nacht en verhaalt over de waarde van de duisternis voor natuur, plant, dier en mens. Een onderwerp waarvan wij verwachten dat het velen zal aanspreken.

Voor een indruk over het ensemble, neem een kijkje op www.linnaeustrio.nl, ook heeft Het Linnaeus Trio een aantal stukken opgenomen, deze clips zijn op YouTube te vinden via: https://www.youtube.com/@linnaeustrio2458

Kaartjes kun je kopen via Ticketkantoor, met deze links: Try-out op vrijdag 14 juni: https://www.ticketkantoor.nl/shop/Stadslandbouw-14juni Première op zaterdag 15 juni: https://www.ticketkantoor.nl/shop/Stadslandbouw-15juni

Donateurs kunnen een kaartje kopen ad € 15,00 onder vermelding van Donateur en de naam waaronder u bij de Stadslandbouw bekend bent.

Inwoners van Rijkerswoerd, Vredenburg en Kronenburg met postcode 6831, 6835 of 6836 kunnen ook kaartjes kopen voor € 15,00 onder vermelding van hun postcode.

 

Wacht niet te lang, want er zijn slechts 75 kaartjes per voorstelling beschikbaar, de open kaartverkoop voor reguliere prijs van € 20,00 is open.

We bevelen het Concert voor de Nacht van Het Linnaeus Trio van harte aan, we hopen vele concertgangers op een van deze concerten te begroeten. De musici van Het Linnaeus Trio zien ernaar uit om samen de nacht in te spelen.

concert