U bent hier

De beste discgolfers van Nederland komen naar Arnhem - Grow the Sport Tour in Immerloopark

Printvriendelijke versiePDF-versie

Op zondag 19 september doet Discgolfend Nederland Arnhem aan. Ze spelen in het Immerloo Park de “Grow the Sport Tour'' Discgolf is  een snel groeiende sport met in het Immerloo Park één van de mooiste 18 holes banen van Nederland. Negentien september is een uitgelezen kans om kennis te maken met discgolf.

Het is zo simpel als het klinkt: golfen met een disc of frisbee. Net als ‘gewoon’ golf probeer je vanaf de tee in zo min mogelijk worpen in de hole te gooien. Dat is alleen geen gat in de grond maar een mand met kettingen erboven waarvan er 18 in het park staan. Ook omdat disc golf volledig coronaproof is, is de sport enorm gegroeid in Nederland en wordt het in Arnhem veel gespeeld door jong en oud. Voor iets meer dan 10 euro heb je een echte discgolfschijf en kun al je aan de slag.

Omdat er verenigingsspelers vanuit heel Nederland aanwezig belooft het spectaculair te worden om naar te kijken. Op het centrale veld in het Immerloo Park is het ‘players home’ waar iedereen informatie kan krijgen over disc golf en zelf een schijf kan gooien. Die dag zijn de holes in het park eenmalig niet beschikbaar maar worden mobiele manden opgesteld voor geïnteresseerden bij het ‘players home’. De wedstrijden starten om 9:30 en zijn rond 15:30 afgelopen.

Voor meer informatie over disc golf: www.beardiscgolf of info@beardiscgolf.nl
Bij Bear Discgolf kun je ook een tas met schijven huren om de sport met je vrienden of familie te ervaren.

Datum: 
zondag, 19 september, 2021 - 09:30 tot 15:30

Locatie

Volg ons op

Contact

Vredenburg.info is een wijkwebsite van de wijk Vredenburg in Arnhem-Zuid. De website is eigendom van de Stichting Bewoners Vredenburg.
Bewonersoverleg Vredenburg
p/a Wijkcentrum Vredenburcht,
Slochterenweg 29
Reactieadres Email: 
wijkvredenburg@gmail.com

Klachten voor de gemeente?

Heeft u klachten of 
meldingen voor de gemeente: 
bel 0800-1809 
(locaal tarief) 
of via de website

Wijkkrant

De wijkkrant Vredenburg-Holthuizen is de wijkkrant van en voor de wijken Vredenburg en Holthuizen. Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata.
Kopij en informatie kunt u sturen naar
wijkkrantvrehoek@hotmail.com