Inloggen geregistreerde gebruikers

Klachten voor de gemeente?

Heeft u klachten of meldingen voor de gemeente: bel 0900-1809 (locaal tarief) of via de website

Redactie
Sinds februari 2013 is aan de Groningensingel 1225 een Proces Opvanglocatie (POL) gevestigd. In een POL worden asielzoekers opgevangen die in de eerste fase van de asielprocedure zitten. De verblijfsduur op deze locatie is een paar weken, daarna verhuizen de asielzoekers naar een Azc. In de afgelopen jaren is de opvang van asielzoekers in de POL goed verlopen.
Gerard Scheuter

De cursus UPCYCLE JE KLEDING komt naar The Place To Bieb, de bibliotheek van Kronenburg! 
Kunstenares Daisy Koenders zal eigen ontwerpen aanbieden die geprint (=zeefdrukken) kunnen worden op zelf mee te nemen lichte kleding. De ontwerpen zullen te maken hebben met het leven in Arnhem Zuid. Dus trek dat saaie t-shirt uit de kast en maak er iets unieks van! 

Gerard Scheuter

Denk je wel eens: 'Dat moet ik opschrijven'? Al die gekke gebeurtenissen of mooie verhalen die je wilt bewaren en doorgeven? 
Schrijven over wat je zelf meemaakt kan op diverse manieren. We werken aan stukjes uit je eigen levensverhaal, geïnspireerd door jeugdherinneringen, foto’s, muziek of teksten van anderen. 
Het belangrijkste is dat dat je er plezier in hebt. Schrijfervaring is niet nodig. Samen ontdekken we in 3 lessen hoe je iets het beste op papier kunt zetten. Misschien krijg je wel zin om een boek te schrijven...

Redactie

Met ingang van 1 januari 2018 kunnen Arnhemmers, die samen met buurtgenoten willen werken aan het verduurzamen van hun wijk, buurt of straat, ondersteuning vragen vanuit het AANjaagfonds.
Vermindering van C02-uitstoot of verbetering van het klimaat, het AANjaagfonds is bedoeld om actieve Arnhemmers te ondersteunen bij het verduurzamen van de omgeving. De enige voorwaarde is dat het op lokaal niveau moet leiden tot het verminderen van de CO2-uitstoot (energiebesparing of opwekking van duurzame energie) of tot verbetering van het lokale klimaat.

Redactie

Op 13 januari was weer de maandelijkse bingo avond van de Vrehoek. Vanuit het wijkteam leefomgeving was Bianca van der Weijden aanwezig om haar medewerking te verlenen voor het draaien van de rondes.

Redactie

In het najaar van 2017 is in Vredenburg de jaarlijkse wijkschouw gehouden. Bewoners hebben hiervoor allerlei punten aangedragen. De gemeente is begonnen met het oplossen van gevraagde werkzaamheden en verbeterpunten! 

Redactie

Zingt u alleen onder de douche, in de keuken of onder het klussen? Het is toch zonde om uw talent te verstoppen? Kom daarom zingen bij het Seniorenpopkoor ‘One Life Live It’!

Wij zingen 4-stemmig (sopranen, alten, tenoren en bassen) en kunnen in iedere zangpartij nieuwe leden gebruiken. Dit geldt zowel voor dames als heren vanaf 50 jaar. Wilt u lekker in een ontspannen sfeer zingen? Uw talent verder ontwikkelen?

Redactie

Op 19 januari 2018 vindt de feestelijke opening van De Petersborg plaats.
Voor meer details zie "meer lezen".

Redactie

Ome Joop’s Tour is al jarenlang een begrip in Arnhem. Deze unieke fietsronde heeft zich een vaste plaats in de historie verworven als een tiendaags kinderfeest op wielen. De organisatoren van Ome Joop's Tour hebben sinds de start in 1950, een sleutel voor succes gevonden. De vrijwilligers van Ome Joop’s Tour investeren in een belangrijke, maar tevens kwetsbare doelgroep.

Redactie

Logo-NOK 

 

 

 

 

Pagina's

Abonneren op Nieuws

Volg ons op

Facebook

en kijk op WIJKCONNECT

Contact

Vredenburg.info is een wijkwebsite van de wijk Vredenburg in Arnhem-Zuid. De website is eigendom van het Buurtoverleg Vredenburg.

Buurtoverleg Vredenburg
p.a. Wijkcentrum Vredenburg

Redactieadres:
Email: wijkvredenburg@gmail.com

Enquête

Wat vindt u van Wijkconnect

Wijkkrant

De wijkkrant Vredenburg-Holthuizen is de wijkkrant van en voor de wijken Vredenburg en Holthuizen. Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata.
Kopij en informatie kunt u sturen naar
wijkkrantvrehoek@hotmail.com