Klachten voor de gemeente?

Heeft u klachten of meldingen voor de gemeente: bel 0900-1809 (locaal tarief) of via de website

Inloggen geregistreerde gebruikers

Redactie

Ik zal mezelf even kort voorstellen, ik ben Marleen Hegeman en ik werk op de afdeling Informatie voor de gemeente Arnhem. De komende maanden werk ik aan het verbeteren van de meldingen openbare ruimte - de melding die je kan maken als je bijvoorbeeld een losse stoeptegel of kapotte boom tegenkomt. Hierbij willen wij als gemeente werken aan onze klantvriendelijkheid en de kwaliteit van de dienstverlening en daarbij hebben we jullie mening nodig! Ik heb namelijk een paar vragen waarop ik erg graag antwoord zou willen:

Redactie

 

Zorgt u :
- Meer dan drie maanden per jaar op vrijwillige basis voor iemand?
- Doet u dat meer dan 8 uur per week?
Dan heeft u recht op een mantelzorgcompliment!!Als degene voor wie u zorgt inwoner van Arnhem is, kan hij/zij dat mantelzorgcompliment voor uaanvragen.

Redactie

Netwerk Groen Arnhem heeft twee leuke vrijwilligers vacatures! Per 1 februari zoeken we een nieuwe secretaris om het bestuur te versterken en we hebben een vacature voor een online communicatievrijwilliger. 

Groen Arnhem is verbinder en aanjager van groene initiatieven. Groen is een belangrijke kwaliteit van Arnhem; de stad ligt aan de voet van de Veluwe, in het Betuwse rivierengebied en heeft veel mooie stadsparken en stadstuinen.

Redactie

Nors en Sous
Voor het dansproject Nors en Sous zoeken we nieuwsgierige 65+ers uit Arnhem die met Introdans en ArtEZ BA Docent Dans een dansavontuur willen aangaan. In de voorstelling Nors en Sous gaan 18 wijkbewoners vanaf 65 jaar in duet met studenten van ArtEZ. De duetten worden tijdens het festival Ruimtekoers uitgevoerd in een leeg gebouw in Arnhem Zuid. Het publiek wandelt tijdens Nors en Sous van kamer naar kamer en ziet in 18 verschillende duetten, verschillende werelden bij elkaar komen: jong en ouder, noord (Nors) en zuid (Sous).

Redactie

Aankomende zaterdag is het weer Sint Maarten. Kinderen komen langs de deuren om, in ruil voor fruit of snoep, hun speciale Sint Maarten liederen ten gehore te brengen.

Als u hieraan wilt meedoen laat dan tussen 18.00 en 21.00 uur uw gordijnen open en doe uw buitenlamp aan. Wilt u niet meedoen dan s.v.p. gordijnen dicht en buitenlamp uit. Op deze manier worden teleugestelde kinderen voorkomen.

Dank voor uw medewerking en een fijn Sint Maarten feest gewenst!

Redactie

Redactie
Ga elf dagen mee op cultureel avontuur door de wijken Kronenburg en Vredenburg in Arnhem-Zuid. Met onder andere VPRO Tegenlicht, Museum Arnhem, Kunstbedrijf Arnhem, ArtEZ, Luxor Live, Pop-Up City, En met werk van: Sachi Miyachi, Thomas Kuijpers, Rob Voerman, De Onkruideniers en vele, vele anderen!

Redactie

Van 15 tot 25 november vindt in Vredenburg en Kronenburg het Ruimtekoersfestival plaats. Met kunst, theater en debat worden nieuwe ideeën ontwikkeld voor de stad van de toekomst – met makers, bewoners, publiek en ondernemers. Als onderdeel van het festival komen op donderdag 23 november vanuit het hele land medewerkers van gemeenten, corporaties en zorgorganisaties naar de wijk om met elkaar in gesprek te gaan over het leven in, en de toekomst van, typische jaren zeventig- en tachtig wijken.

Redactie

Voedselbank Arnhem zet haar deuren open op zaterdag 18 november. Van 11.00 – 15.30 uur is iedereen welkom die een kijkje wil nemen bij het nieuwe Centraal Uitgiftepunt Arnhem-Zuid.

Sinds begin september is dit nieuwe winkelconcept al in werking. Op 30 september werd het officieel geopend door wethouder Gerrie Elfrink. Normaal is het uitgiftepunt alleen open voor klanten. Op 18 november mag iedereen komen kijken. Adres: Overmaat 10, Arnhem-Zuid.

Redactie

Op donderdag 9 november van 14.00-16.00 Tour d’amour (Stormachtig stil) met o.a. drag-queen Victoria Falls in de Petersborg (Slochterenweg 40 te Arnhem).

Pagina's

Abonneren op Nieuws

Volg ons op

Facebook

en kijk op WIJKCONNECT

Enquête

Wat vindt u van Wijkconnect

Contact

Vredenburg.info is een wijkwebsite van de wijk Vredenburg in Arnhem-Zuid. De website is eigendom van het Buurtoverleg Vredenburg.

Buurtoverleg Vredenburg
p.a. Wijkcentrum Vredenburg
Email: g.scheuter@rijnstad.nl

Redactieadres:
Email: wijkvredenburg@gmail.com

Wijkkrant

De wijkkrant Vredenburg-Holthuizen is de wijkkrant van en voor de wijken Vredenburg en Holthuizen. Op de colofonpagina vindt u de verschijningsdata.
Kopij en informatie kunt u sturen naar
wijkkrantvrehoek@hotmail.com